Tietoja My Kaspersky -tilistä

My Kaspersky -tili vaaditaan My Kasperskyn sisäänkirjautumiseen ja käyttöön, sekä tiettyjen Kasperskyn sovellusten käyttöön.

Jos sinulla ei vielä ole My Kaspersky -tiliä, voit luoda sellaisen My Kasperskyssa tai suoraan sopivista sovelluksista. Voit myös käyttää muita Kaspersky-tilejäsi kirjautuaksesi sisään.

Kun luot My Kaspersky -tilin, sinun täytyy määrittää voimassa oleva sähköpostitili ja asettaa salasana. Salasanan täytyy sisältää vähintään 8 merkkiä, sisältäen ainakin yhden numeron, yhden ison latinalaisen kirjaimen ja yhden pienen latinalaisen kirjaimen. Välilyönnit eivät ole sallittuja.

Jos salasana on liian heikko tai yleinen, sinun on vahvistettava sitä, jotta voit jatkaa kirjautumisprosessia.

Kun tili on luotu, saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin tilisi aktivoimiseksi.

Aktivoi tilisi napsauttamalla linkkiä sähköpostiviestissä.